I de sobte...

...2020. Qualsevol persona que a la tornada de vacances de l’any 2019 li haguessin encarregat que dissenyés, esbrinés o fes un pronòstic sobre els diferents escenaris que tindríem en la volta al sol que s’iniciaria l’1 de gener… ha tingut menys èxit que el que jo tindria amb la Jennifer Aniston.

Curiós, per dir-ho d’alguna forma, està sent aquest 2020. I el que ens queda. Fins i tot Messi ha iniciat un ‘conato’ de Guerra Civil a can Barça.

Per això, avui porto un article lleuger que ajudi a fer fora les tensions post-vacacionals (molt típic d’estiu, ja sabeu, que no faci pensar gaire… cuadernillo amb sudokus i mots encreuats, relats d’amors d’estiu i de records d’infància, algun lloc idíl·lic i impossible de pagar per anar de vacances, i petites obres mestres que editen els becaris als diaris durant l’agost), per veure com han superat aquest agost les persones seguidores i membres de la Xarxa del Perfil de la Ciutat.

Des la Xarxa del Perfil sempre estem cercant dades, reclamant que ens les desagreguin en el termini municipal, mirem d’aconseguir més fonts d’informació... però ara serem nosaltres qui farem una breu enquesta dels hàbits, vacances i temps d’oci que heu portat a terme aquesta temporada estival. La validesa metodològica de l’enquesta, venint d’una persona sense estudis com jo, és nul·la, però com s’ha remarcat abans, l’idea és disposar d’un document lleuger que ens faci més còmoda la tornada a la rutina.

Tot seguit us deixem unes preguntes i seria bo que les responguéssiu amb la major honestedat, ja que una cosa és que metodològicament sigui pobre... i una altra que les respostes de la mostra no siguin veritat.

No és res comprometedor (heu sortit de vacances; esteu neguitosos per l’inici del curs escolar; heu estat amb família i amics per dinar/sopar, etc.), i és per això que de ben segur totes i tots respondreu i des de ja us donem les gràcies per avançat, us desitgem una boníssima tornada a les tasques laborals (i escolars...) i confiem que el que queda de 2020 sigui més positiu que no pas els 8 mesos que ja hem tancat.

 

La teva valoració d'aquest article: 
Mitjana de valoració: 1 (2 votes)
Fes clic al següent botó per enviar-ho per WhatsApp

Volem saber que en penses...

Sigues el primer en escriure un comentari