Acte de presentació de l'estudi "El posicionament internacional de les ciutats mitjanes de Catalunya. Envers la creació d'un sistema d'indicadors"

El posicionament internacional de les ciutats mitjanes de Catalunya. Envers la creació d’un sistema d’indicadors

La xarxa Perfil de la Ciutat, formada per observatoris de l’economia local de 14 ajuntaments de Catalunya, organitza la jornada de presentació de l’estudi El posicionament internacional de les ciutats mitjanes de Catalunya. Envers la creació d’un sistema d’indicadors. L’estudi ha estat encarregat per la Xarxa al Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb l’objectiu de generar i difondre informació d’àmbit local.

L’acte tindrà lloc el dijous, 26 de setembre, a les 10:30 del matí, al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Prat de Llobregat (carrer Moreres, 48 – 08820 El Prat de Llobregat).

La jornada es planteja com una trobada per reflexionar entorn a un sistema d’indicadors territorials i socioeconòmics en l’àmbit de les ciutats mitjanes de Catalunya que permetin identificar el seu posicionament internacional, com a mesura imprescindible per connectar l’escala local amb la global en la promoció d’un desenvolupament local sostenible i de qualitat.

Acte de presentació de l'estudi

10:30 h.  Benvinguda.
  Sra. Marta Mayordomo Descalzo, tinenta d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat del Llobregat.
   
10:45 h. Ponència: Indicadors locals ODS: una proposta de monitoratge dels objectius de desenvolupament sostenible per a l’apropiació local de l’Agenda 2030.
  Sra. Maria Cortada de la Peña, Pla Estratègic Metropolità de Barcelona.
   
11.15 h. El Perfil de la Ciutat. Mesura de la qualitat de vida i la sostenibilitat de les ciutats mitjanes europees.
  Equip tècnic de la Xarxa Perfil de la Ciutat.
   
11:30 h. Presentació de l’estudi El posicionament internacional de les ciutats mitjanes de Catalunya. Envers la creació d’un sistema d’indicadors.
  Equip de treball  de la Universitat Autònoma de Barcelona - Departament de Geografia.
   
12.00 h. Cloenda.
  Sra. Esther Pujol Martí, directora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.
   
  Cafè

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aforament limitat, us preguem que ens confirmeu l’assistència a través del botó "Inscripció".

 

Inscripció

La teva valoració d'aquest article: 
Mitjana de valoració: 4 (1 vote)
Fes clic al següent botó per enviar-ho per WhatsApp

El posicionament internacional de les ciutats mitjanes de Catalunya. Envers la creació d’un sistema d’indicadors

La xarxa Perfil de la Ciutat, formada per observatoris de l’economia local de 14 ajuntaments de Catalunya, organitza la jornada de presentació de l’estudi El posicionament internacional de les ciutats mitjanes de Catalunya." data-share-imageurl="http://www.perfilciutat.net/sites/default/files/images/blog/190909_promocio_-_posicionament_-_640x360px_sense_text.jpg">

Volem saber que en penses...

Sigues el primer en escriure un comentari