Acte de presentació de l'edició 2019 de l'informe de El Perfil de la Ciutat

Acte de presentació de l’informe 2019 El Perfil de la Ciutat, que tindrà lloc a Viladecans el 25 d'octubre, a les 12 hores, a l'edifici Canadà del Viladecans Business Park (Carrer Tecnologia, núm. 17 - Planta 0).

  • 12:00 Benvinguda, a càrrec de la Sra. Joana Sánchez, Tinenta d’Alcalde d’Innovació, Relacions Internacionals i explotació i divulgació de dades municipals.
  • 12:15 Presentació de l’edició de l’Informe 2019 del Perfil de la Ciutat, a càrrec del Sr. Roger Roca, responsable de l’Observatori de l’Economia Local de l’Ajuntament de Sabadell.
  • 12:45 Presentació: "Metodologia participativa per a l’elaboració d’una bateria d'indicadors educatius de ciutat (Projecte Europeu ON BOARD)". A càrrec de la Sra. Marina Jarque, Directora de Comunicació Corporativa i Relacions Internacionals de l'Ajuntament de Viladecans i Sra. Sonia Domínguez, Tècnica de Projectes Europeus de l'Ajuntament de Viladecans.
  • 13:15 Cloenda de l’acte a càrrec del Sr. Carles Ruiz, alcalde de Viladecans.
  • 13:30 Refrigeri.

Aforament limitat a 50 persones, es prega confirmar assistència fent la inscripció.

 

Inscripció

La teva valoració d'aquest article: 
Sigues el primer el valorar aquest article!
Fes clic al següent botó per enviar-ho per WhatsApp

Acte de presentació de l’informe 2019 El Perfil de la Ciutat, que tindrà lloc a Viladecans el 25 d'octubre, a les 12 hores, a l'edifici Canadà del Viladecans Business Park (

Volem saber que en penses...

Sigues el primer en escriure un comentari