Acte de presentació de l'informe del Perfil de la Ciutat 2014

auditori

El passat 25 de setembre la xarxa del Perfil de la Ciutat va presentar l’informe del Perfil de la Ciutat 2014 a Sabadell. L’acte va comptar amb la presència del regidor de Promoció Econòmica Lluís Monge i el Tinent d’Alcalde de l'Àrea de Presidència, Economia i Serveis Centrals de l’Ajuntament de Sabadell Josep Ayuso, que varen ser els encarregats de fer la intervenció inicial.

Regidors

Acte seguit, el membre de la xarxa del perfil de la ciutat Xavier Muñoz, cap de l'Observatori Econòmic i Social i de la Sostenibilitat de Terrassa, va presentar els principals resultats de l’edició d’enguany de l’informe del Perfil de la Ciutat, tot destacant les novetats incorporades, com per exemple, els diagrames d’informació local. També es va mencionar la recent incorporació a la xarxa del Perfil de la Ciutat del municipi del Prat del Llobregat que, si bé no apareix en l’edició d’enguany entre els municipis analitzats, sí es preveu la seva incorporació en properes edicions de l’Informe.

Podeu descarregar la presentació feta clicant en el següent enllaç Presentació informe Perfil per Xavi Muñoz

Xavi Muñoz

Finalment, l’acte de presentació de l’informe del Perfil de la Ciutat va comptar amb la presència de Víctor Oliver, de la consultora RocaSalvatella. El ponent va oferir una xerrada sobre el Big Data i les seves oportunitats tant en l’àmbit públic com en l’àmbit privat.

Podeu descarregar la presentació feta clicant en el següent enllaç Presentació Víctor Oliver

Victor Oliver

La teva valoració d'aquest article: 
Sigues el primer el valorar aquest article!
Fes clic al següent botó per enviar-ho per WhatsApp

Volem saber que en penses...

Sigues el primer en escriure un comentari